Om din filmproduktion inte backas upp av reklambyråer och riskkapitalister. Om du inte ens har en studio. Det är bara du! Då är det läge för en gubbe i rutan dvs: Gubbeirutanproduktion.

Filmproduktion.se Enkelt att göra bra filmerHemifrån skrivbordet kan du sälja ditt budskap lika effektivt som välproducerade reklamfilmer och tv-program? Om du är rätt person kan din filmproduktion det bli extremt kostnadseffektivt.

En ensam entusiast som kan mycket om sitt område. Som pendlar mellan vansinne och genialitet. Som har personlighet och som sänder regelbundet med en dåres envishet. Så började många blogg- och YouTube-stjärnor. Det kan du och jag också göra i nyhetsbrev, blogg eller webb-tv. Med en Iphone eller en Androidtelefon bara.

Se bara till att använda rätt publiceringskanaler och metatagga och stajla rummet och vårda varumärket. Om kameran älskar dig och din entusiasm lyser igenom och om du känner dina tittare och kan prata till dem  utan manus. Då är det här typen av filmproduktion din chans. Återkommer med en checklista för effektiv Gubbeirutanproduktion.